Welkom bij Trimsalon Silvia

Een trimsalon waar alle honden, katten en konijnen welkom zijn. Ongeacht grootte, ras of kruising. U kunt er vanuit gaan dat uw huisdier bij mij in goede handen is!

Persoonlijke aandacht, vakbekwaamheid én voldoende gereserveerde tijd, zorgen ervoor dat uw geliefde huisdier bij Trimsalon Silvia zich snel ontspannen zal voelen.

Elke hond kan bij Trimsalon Silvia terecht voor een volledige behandeling volgens het model van de rasstandaard of in een model welke aansluit op uw wensen maar bovenal het comfort van de hond. Elke hond en iedere baas is anders en daarom bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn voor de vacht van uw hond. Kijk voor meer informatie op de pagina “Honden” wat een vachtbehandeling inhoud.

Katten hebben ook zo hun vachtverzorging nodig.  Katten besteden zelf veel tijd aan de verzorging van hun vacht maar kunnen immers niet alleen door hun te wassen vacht alles zelf goed bijhouden. En soms lukt het als baasje even niet om alles goed bij te houden. Dan is wat extra hulp zeker nodig en is uw kat bij Trimsalon Silvia op het juiste adres. Kijk voor meer informatie op de pagina “Katten” wat een vachtbehandeling inhoud.

 (Katten worden op een aparte dag van de honden getrimd)

Konijnen zijn bij trimsalon Silvia welkom voor het knippen van nagels maar ook voor een vakkundige vachtverzorging. Langharige konijnen hebben erg veel vachtverzorging nodig en vaak is het lastig om deze lange vachten zelf helemaal goed bij te houden. Kijk voor meer informatie op de pagina “Konijnen” wat een vachtbehandeling inhoud.

Wilt u meer informatie wat Trimsalon Silvia voor uw huisdier kan betekenen? Stuur dan een bericht via het Contactformulier of bel naar 06-22960961

Tot ziens bij Trimsalon Silvia! cropped-cropped-cropped-Logo-hoge-pixels-1-3.jpg

Trimsalon Silvia te Leiderdorp is gediplomeerd en hierdoor aangesloten bij vakorganisatie ABHB (Algemene Belangenvereniging voor het Huisdiertoiletteerbedrijf).

Bij een ABHB aangesloten trimsalon geldt onderstaande leveringsvoorwaarden:

Algemene Voorwaarden ABHB – Trimsalon Silvia 2019

 

**In het voorjaar en de zomer is het extra druk in de trimsalon. Wees daarom tijdig met het maken van een afspraak voor uw huisdier om teleurstellingen te voorkomen**

2 thoughts on “Welkom bij Trimsalon Silvia

 1. M.Blöte

  Ik heb vandaag mijn hondje Harry voor het eerst naar de salon gebracht en heb een onherkenbare knapperd teruggekregen. Harry en ik zijn allebei ontzettend tevreden over het resultaat, maar zeker ook over de lieve ontvangst en nuttige informatie die we hebben gekregen. Harry kwam volledig relaxed uit de behandeling. Een echte aanrader!!!!

  1. TrimsalonSilvia Bericht auteur

   Hallo Martine,
   Hartelijk dank voor je bericht en fijn dat je tevreden bent over mij en de trimbehandeling van Harry. Harry heeft het supergoed gedaan voor de 1e keer trimmen. Dikke knuffel aan Harry en tot de volgende keer! Groeten Silvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *