Trimsalon Silvia werkt uitsluitend op afspraak.

Voor meer informatie:  vul onderstaand contactformulier in of bel naar 06-22 960 961

Het is mogelijk dat de telefoon niet wordt beantwoord en u mijn voicemail hoort. Dit komt omdat ik met een trimbehandeling bezig ben of misschien belt u buiten de openingstijden. Als u uw naam, telefoonnummer en het betreffende ras inspreekt, bel ik u terug.

Tot ziens bij Trimsalon Silvia


**Klantenstop** 

In de afgelopen periode is mijn klantenbestand zo gegroeid, dat de wachttijden voor het maken van afspraken steeds langer en langer werden. Het is natuurlijk een grote eer dat iedereen zo enthousiast is over mijn salon en werkwijze, want ik sta voor persoonlijke aandacht voor de baasjes en de liefste zorg en vakbekwaamheid voor de dieren. Ik wil geen salon zijn waar lopende band werk geleverd wordt en heb hierdoor besloten om tijdelijk geen nieuwe klanten met honden aan te nemen. Met deze maatregel kan ik mijn bestaande klanten de aandacht blijven geven die ze van mij gewend zijn.

Zodra ik weer nieuwe klanten kan aannemen, zal ik dit bekend maken op de website en social media.

********

– Voor katten en konijnen zijn er nog wel enkele plekken beschikbaar. (Houd rekening met een gemiddelde wachttijd van 6 tot 8 weken voor het maken van een afspraak)

–  Nieuwe huisdieren van de al ingeschreven baasjes, zijn uiteraard wel van harte welkom!

– Tip voor de huidige klanten: Maak je afspraak tijdig en als het mogelijk is, plan na iedere trimbeurt alvast de volgende afspraak in. Zo ben je verzekerd van een plaatsje.


CONTACTFORMULIER:

DE INGANG VAN DE SALON BEVINDT ZICH AAN DE ACHTERKANT VAN DE WONING (Ingang Drakestein)

Trimsalon Silvia is aangesloten bij vakorganisatie ABHB

(Belangenvereniging voor het Huisdiertoiletteer Bedrijf)

zodat u weet dat u op het juiste adres bent bij een trimmer met vakkennis!

 

 


 

 

u kunt bij ons betalen via een betaalverzoek of contant