Even voorstellen…

Mijn naam is Silvia Bavelaar en ik ben van kinds af aan een groot dierenliefhebber. Ik ben opgegroeid met honden, katten, konijnen, cavia’s en vogels. Ik heb wel altijd veel passie voor honden gehad en heb later mijn eigen hond gekocht. Mylo was een kruising van een Irish Soft Coated Wheaten Terriër. Met Mylo heb ik jarenlang veel en intensief getraind oa. behendigheidstraining en flyball bij Martin Gaus. Dit heb ik samen met hem altijd met ontzettend veel plezier gedaan. Helaas is Mylo na een zeer respectabele leeftijd  van bijna 17 jaar overleden.

Toch heb ik wederom weer voor het ras Irish Soft Coated Wheaten terriër gekozen omdat ik dit een geweldig mooi en stoer ras vind. Op 22 april 2017 is Donnie geboren. Met Donnie ben ik volop aan het showen op hondententoonstellingen. Inmiddels is hij meervoudig kampioen in meerdere landen en daardoor Internationaal Kampioen van zijn ras. Daarnaast geniet ik elke dag van Donnie als lid van ons gezin want dat is het allerbelangrijkste.


Hoe ben ik trimmer geworden? Bijna 25 jaar heb ik in de financiële sector bij een bank gewerkt en door reorganisatie kreeg ik de mogelijkheid voor een vertrekregeling. Dit was voor mij de kans om mijn hart te gaan volgen om met dieren te kunnen gaan werken. Zo heb ik 2 jaar lang de studie “Hondentrimmen” gevolgd in Barneveld en ben stage gaan lopen om het vak te leren. Ik heb dan ook succesvol mijn diploma Hondentrimmen behaald bij het Cursuscentrum Dierverzorging te Barneveld. Doordat ik gediplomeerd ben, ben ik aangesloten bij vakorganisatie ABHB (Algemene Belangenvereniging voor het Huisdiertoiletteer Bedrijf) zodat u weet dat u op het juiste adres bent bij een gediplomeerde hondentrimmer met vakkennis.

Naast de werkzaamheden in mijn trimsalon, vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen in de hondenwereld en daarom bezoek regelmatig hondenshows en beurzen. Ook volg ik op mijn vakgebied diverse specialisatiecursussen maar mijn grootste passie en specialisatie ligt op het ras de Irish Soft Coated Wheaten Terriër.


Diploma’s en Certificaten

Diploma CDB Hondentrimmen te Barneveld
Certificaat Rasspecialisatie Irish Softcoated Wheaten terriër

In Memoriam