Mijn naam is Silvia Bavelaar en ik ben van kinds af aan een groot dierenliefhebber. Ik ben opgegroeid met honden, katten, konijnen, cavia’s en vogels. Ik heb wel altijd al veel passie voor honden gehad en heb later mijn eigen hond gekocht. Mylo was een kruising van een Irish Soft Coated Wheaten Terriër. Met Mylo heb ik jarenlang veel en intensief getraind oa. behendigheidstraining en flyball bij Martin Gaus. Dit heb ik samen met hem altijd met ontzettend veel plezier gedaan. Helaas is Mylo na een zeer respectabele leeftijd  van bijna 17 jaar overleden.

Toch heb ik wederom weer voor het ras Irish Soft Coated Wheaten terriër gekozen omdat ik dit een geweldig leuk, mooi en leergierig ras vind. Op 22 april 2017 is Donnie geboren. Met Donnie ben ik volop in training om met hem te showen op hondententoonstellingen. Daarnaast geniet ik elke dag van Donnie als lid van ons gezin want dat is het allerbelangrijkste.

 

 

 


Hoe ben ik trimmer geworden? Jarenlang heb ik de financiële sector gewerkt en werd door reorganisatie boventallig verklaard. Dit was voor mij een kans om mijn hart te gaan volgen om met dieren te kunnen gaan werken. Zo ben ik 2 jaar lang de studie “Hondentrimmen” gaan volgen in Barneveld en stage gaan lopen om het vak te leren. Ik heb dan ook succesvol mijn diploma Hondentrimmen behaald bij het Cursuscentrum Dierverzorging te Barneveld. Na deze studie heb ik aansluitend konijnen en katten trimmen gevolgd waardoor ik een breed pakket kan aanbieden voor vachtverzorging voor hond, kat en konijn. Doordat ik gediplomeerd ben, ben ik aangesloten bij vakorganisatie ABHB (Algemene Belangenvereniging voor het Huisdiertoiletteer Bedrijf) zodat u weet dat u op het juiste adres bent bij een trimmer met vakkennis.

Naast de werkzaamheden in mijn trimsalon, vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen in de hondenwereld en daarom bezoek regelmatig hondenshows en beurzen. Ook volg ik op mijn vakgebied diverse specialisatiecursussen maar mijn grootste passie en specialisatie ligt op het ras de Irish Soft Coated Wheaten Terriër.

 

 


 

Diploma’s en Certificaten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


In Memoriam – Mylo
30-07-2000 – 03-03-2017
Op 3 maart 2017 is mijn lieve hond Mylo overleden. Bijna 17 jaar hebben we heel veel meegemaakt en heb ik altijd veel van hem mogen genieten. Ondanks zijn hoge leeftijd die hij heeft bereikt, is het toch altijd te vroeg dat ik afscheid van hem heb moeten nemen. Ik moest hem helaas in laten slapen. Ik hoop voor iedereen die dit leest dat je ook zo mag genieten van je hond, zoals ik altijd van mijn lieve Mylo heb gedaan.
Mylo rust zacht en dank je wel voor die vele mooie prachtige jaren samen.
Tot ziens, mijn beste vriend Mylo